Laura Maria Alessandretti

Laura Maria Alessandretti

Lektor

DTU COMPUTE
Institut for Matematik og Computer Science

Danmarks Tekniske Universitet

Richard Petersens Plads

Bygning 321, rum 110

2800 Kgs. Lyngby

Få tilsendt vCard på e-mail.

Kurser
Nyheder
LoadingText

DTU Nyheder

2023
The image is from a pop-up mobility hub with shared cars, bikes, and scooters in front of Mariehøj Cultural Center in Rudersdal, where the partners held a kick-off meeting on Friday, November 3. Photo: Region H
14 NOV

Er delekøretøjer i oplandskommuner nøglen til mere kollektiv trafik?

DTU deltager i stort europæisk demonstrationsprojekt, der skal få flere til at se fordelene ved at dele transportmidler og køre kollektivt. I Rudersdal i Danmark bliver der etableret mindst seks lokale trafikknudepunkter med op mod 200 delekørertøjer.

Informationsteknologi Matematik Transport og logistik
Forskningsgruppen Social Complexity Lab vinder Årets Forskningsmiljøpris 2023 Man taler åbent om fejl, giver plads til fordybelse og til at kigge på skyer, og så bliver man mindet om at værne om sit liv uden for forskningen. Forskningsmiljøet er så godt og anerkendende, at det har vundet Det Unge Akademis forskningsmiljøpris. Credit: Det Unge Akademi. På billedet modtager to af gruppens juniorforskere, ph.d.-studerende Louis Boucherie og postdoc Benjamin Maier prisen.
08 JUN

Forskningsgruppen Social Complexity Lab vinder Årets Forskningsmiljøpris 2023

Man taler åbent om fejl, giver plads til fordybelse og til at kigge på skyer, og så bliver man mindet om at værne om sit liv uden for forskningen. Forskningsmiljøet er så godt og anerkendende, at det har vundet Det Unge Akademis forskningsmiljøpris.

2021
Sensible DTU
11 NOV

Prisuddelinger vidner om gennembrud for data science

Samfundet har fået øjnene op for, hvor stor betydning forskningsfeltet kan have for samfundet, mener DTU-professor.

Matematik Informationsteknologi
2018
Foto: Colourbox
21 JUN

Mennesker færdes konstant 25 steder hele livet igennem

Et nyt grundvidenskabeligt studie viser, at mennesker livet igennem færdes højst 25 steder. Resultatet giver ny viden om den menneskelige mobilitet.