AppGarage fejrer 1 års fødselsdag med en demodag og en pitch-konkurrence, foto Marius Klausen

AppGarage fejrer 1 års fødselsdag med stil!

tirsdag 10 dec 13
|

Video om AIRTAME

Se den spændende video AIRTAME - Wireless HDMI for Everyone.

AppGarage fejrer sin 1 års fødselsdag med en demodag og en spændende pitch-konkurrence. 

Konceptet for demodagen er ganske simpelt. De otte hold fra AppGarage sidder ved hvert sit bord, hvor de viser de forbipasserende gæster, hvad de har udviklet gennem det seneste års tid.

Skarp konkurrence

Da klokken slår 6 om aftenen er mere end 70 mennesker fra nær og fjern forsamlet for at se de otte udvalgte hold i en skarp pitch-konkurrence. Selv om alle otte hold har gjort bemærkelsesværdige fremskridt gennem det seneste år, er det dog klart, at nogle af holdene er kommercielt længere fremme end andre – og det kan juryen lide.

Airtame vinder pitch-konkurrencen

Vinderen af konkurrencen er Airtame, som samme dag har skaffet USD 155.000 fra Indiegogos crowdfunding-kampagne. De når for øvrigt deres mål på USD 160.000, bare en time efter konkurrencen slutter. Det er svært at argumentere mod den slags markedsvalidering! Til dags dato har de indsamlet ca. USD 204.000.

Airtame har udviklet en lille HDMI-dongle, som du plugger i fx din skærm, fjernsyn eller  projektor. Via Airtames software på din computer kan du trådløst projektere billedet fra din computer eller tablet til fx en skærm, fjernsyn eller projektor.

Nu er det for alvor slut med kabler og mærkelige adaptere.

Nummer to og tre i konkurrencen er Pelvy med en app til bækkenbundsøvelser og Lifematter, som har udviklet en app til behandling af depression i det 21. århundrede.

Stor modenhed i projekterne

Ifølge talsmanden for juryen, James Digby, er holdene meget velafbalancerede, og juryen er positivt overrasket over den modenhed, som projekterne udviser.

James Digby er i øvrigt medstifter af Rocketstart, Nordic Startup Awards og Seed-Stage Ventures.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.