LoadingText
Profil
Nøgleord
Fødevareteknologi
|
Ulandsteknologi
|
Værdikædestyring
|
Design- og innovationsprocesser
|
bioøkonomi
|
jord til bord
|
Innovation
|
sidestrømme og værdiforøgelse
|
Forskning og Innovation
Afdeling for Fødevareteknologi er opdelt i en
afdelingsledelse med sekretariat og faglige forskningsgrupper.
Som afdelingschef varetager jeg den overordnede ledelse og
administration af afdelingens aktiviteter i tæt samarbejde
med gruppelederne for de faglige forskningsgrupper. Yderligere er
jeg ansvarlig for instituttets innovationsaktiviteter.
Mit forsknings-, undervisnings- og rådgivningsområde
rækker fra jord til bord og omfatter
fødevareteknologi, bioraffinering af plantebaseret
materiale, bioøkonomi, udvikling og innovation i
højværdi-kæder i ulande, og økologisk
jordbrug.
Jeg har en særlig interesse i innovation og
virksomhedssamarbejde. Afdelingen har et stort netværk og
samarbejde med virksomheder. Som afdelingschef understøtter
jeg dette samarbejde i overensstemmelse med universitets og
instituttets fire indsatsområder: Forskning, Undervisning,
Forskningsbaseret Rådgivning af myndigheder og sektorer, samt
Innovation og understøttelse af virksomheder.
Se profil og cv i DTU Orbit...