Lisbeth Truelstrup Hansen

Lisbeth Truelstrup Hansen

Professor, forskningsgruppeleder

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Fødevaremikrobiologi og Hygiejne

Danmarks Tekniske Universitet

Henrik Dams Allé

Bygning 204, rum 220

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Kurser
Nyheder
LoadingText

DTU Nyheder

2021
Tang fra Grønland. Foto: Katharina Johanna Kreissig, DTU Fødevareinstituttet
10 JUN

Grønlandsk tang, et bæredygtigt alternativ til importeret grønt

Den tang, der gror i Grønland, er en sund, sikker og bæredygtig fødevarekilde, som vil kunne erstatte op mod 20% af landets import af grøntsager, viser et studie fra DTU.

Fødevarer og fiskeri Fødevaresikkerhed Fødevareproduktion Klimatilpasning Sundhedsfremmende stoffer
2020
Royal Greenland skalrejer
20 MAJ

Fra diplomingeniøruddannelse til ph.d.-studie

DTU Fødevareinstituttet har indskrevet den første ph.d.-studerende, som kommer med en diplomingeniøruddannelse i rygsækken. Målet for erhvervs-ph.d.-studiet er at optimere kvaliteten af Royal Greenlands søkogte skalrejer.

Fødevarer og fiskeri Fødevareproduktion Fisk og skaldyr
2019
Havvand. Foto: Colourbox.dk
17 DEC

Mindre vand fra hav eller mark til tallerken

En fødevares vej fra hav eller mark til tallerken kræver vand. Den industrielle fødevareproduktion kan udnytte vand mere bæredygtigt ved at bruge mindre drikkevand og udlede mindre spildevand. Det kan DTU Fødevareinstituttet hjælpe industrien med.

Fødevarer og fiskeri Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
2018
Image: Colourbox.dk
04 DEC

Ny viden muliggør mere vandgenbrug i fødevaresektoren

Uden at kompromittere fødevaresikkerheden kan kyllingefødder renses med 50 procent mindre vand, og rengøringsvand genbruges i køleanlæg, viser forskning fra DTU.

Fødevarer og fiskeri Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
2015
Tiltrædelsesforelæsning
28 SEP

Invitation til professor Lisbeth Truelstrup Hansens tiltrædelsesforelæsning

DTU Fødevareinstituttet inviterer til professor Lisbeth Truelstrup Hansens tiltrædelsesforelæsning fredag den 23. oktober 2015. Lisbeth Truelstrup Hansen vil fortælle om sin forskning indenfor mikrobiologisk fødevaresikkerhed og miljøhygiejne. Hendes forskningsinteresser ligger bredt indenfor området for sikkerhed og kvalitet i fødevareforsyningskæden...

Fødevarer og fiskeri Fødevaresikkerhed Fødevareproduktion Bakterier og mikroorganismer