LoadingText

Profil

Nøgleord Fødevareteknologi | Ulandsteknologi | Værdikædestyring | Design- og innovationsprocesser | bioøkonomi | jord til bord | Innovation | sidestrømme og værdiforøgelse | Forskning og Innovation

Afdeling for Fødevareteknologi er opdelt i en afdelingsledelse med sekretariat og faglige forskningsgrupper. Som afdelingschef varetager jeg den overordnede ledelse og administration af afdelingens aktiviteter i tæt samarbejde med gruppelederne for de faglige forskningsgrupper. Yderligere er jeg ansvarlig for instituttets innovationsaktiviteter.

Mit forsknings-, undervisnings- og rådgivningsområde rækker fra jord til bord og omfatter fødevareteknologi, bioraffinering af plantebaseret materiale, bioøkonomi, udvikling og innovation i højværdi-kæder i ulande, og økologisk jordbrug.

Jeg har en særlig interesse i innovation og virksomhedssamarbejde. Afdelingen har et stort netværk og samarbejde med virksomheder. Som afdelingschef understøtter jeg dette samarbejde i overensstemmelse med universitets og instituttets fire indsatsområder: Forskning, Undervisning, Forskningsbaseret Rådgivning af myndigheder og sektorer, samt Innovation og understøttelse af virksomheder.

Se profil og cv i DTU Orbit...