Per B. Brockhoff

Per B. Brockhoff

Professor, Institutdirektør

DTU COMPUTE
Institut for Matematik og Computer Science

Danmarks Tekniske Universitet

Richard Petersens Plads

Bygning 324, rum 141

2800 Kgs. Lyngby

Tlf.
Mobil
Fax 45 88 26 73
E-mail perbb@dtu.dk
ORCID 0000-0002-1432-7229
Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Projekter
Aktiviteter
Kurser
CV
Loading

DTU Nyheder

2019
11 OKT

DFF bevillinger sikrer bredde og diversitet i dansk forskning

Danmarks Frie Forskningsfond (DFF) har bevilget 6 forskningsprojekter inden for Digitale teknologier til forskere ved DTU Compute. For et samlet beløb på knap 17 mill. kr. får Danmark ny viden til gavn for hele samfundet, f.eks. om hvordan vi kan opnå større forståelse i store data mængder, i...

2018
16 APR

Ny uddannelse i kunstig intelligens booster IT interessen

Til sommer lancerer DTU Compute en ny bacheloruddannelse i Kunstig Intelligens og Data. Og ikke alene har interessen for den nye uddannelse været massiv siden annonceringen, introduktionen af en ny bacheloruddannelse har også styrket interessen for DTU's eksisterende bacheloruddannelser i software og matematik og teknologi.

Dataanalyse Software og programmering Matematisk modellering
2017
Nils Foss Exellence Prizes
06 OKT

Der står DTU på dette års Nils Foss Excellence pris for innovativ fødevareforskning

20. november 2017 bliver Nils Foss Excellence prisen uddelt til en internationalt anerkendt forsker for innovativ forskning på fødevareområdet. I år er de nominerede til prisen professor Per Brockhoff, DTU Compute og professor Frank Møller Aarestrup, DTU Fødevareinstituttet

Statistik Fødevarer, fisk og landbrug Matematik Informationsteknologi
Foto: Joachim Rode
18 APR

DTU udpeger ny direktør for DTU Compute

Professor i statistik Per Bruun Brockhoff, 52 år, er udpeget til ny direktør for DTU Compute. Han kommer fra instituttets sektion for Statistik og Dataanalyse og tiltræder som ny institutdirektør 1. maj.

2012
Foto: Arla Foods
03 MAR

DTU tjekker smagsdommerne

Supermarkederne og især deres kunder bryder sig sjældent om uforudsete kulinariske overraskelser. En flødeost skal være cremet, mild og ikke smage af salmiak – punktum. Et sensorisk værktøj udviklet på DTU hjælper fødevareproducenterne med at sikre, at smagsoplevelsen er den...