Opgradering af virksomhedens nøglemedarbejdere

Opgradering

- Af virksomhedens nøglemedarbejdere

Ny inspiration og ny viden

Har jeres virksomhed, organisation eller medarbejdere brug for hurtigt at blive opdateret på tendenser og værktøjer inden for computer science? Så tilbyder DTU en række muligheder, der giver adgang til den nyeste viden, og som sikrer, at I kan bruge den til at udvikle jeres virksomhed, jeres relationer og jeres produkter.

Vi anbefaler at kombinere forskellige tilbud fra DTU for at sikre, at ny viden også skaber udvikling i forretningen. Samarbejdsmulighederne i denne kategori stiller ikke store krav til hverken økonomi eller jeres organisations tidsforbrug og derfor vil de fleste også have mulighed for at kombinere f.eks. korte videreuddannelseskurser for udvalgte medarbejdere med netværksaktiviteter.

Eksempel på kombination af samarbejdsmuligheder

  1. Deltag i DTU High Tech Summit og bliv opdateret på de mest fremtrædende teknologiske trends. Vær med til at debattere vores digitale fremtid og bliv inspireret til at netværke eller matchmake med udstillere fra dansk erhvervsliv, topforskere, studerende, startups, udviklere og investorer.
  2. Suppler ny viden om aktuelle tendenser med teknisk indsigt. Tag et kort efteruddannelsesforløb, f.eks. inden for kunstig intelligens, machine eller deep learning.

Vi tilbyder

Kontakt

Tlf: 45 25 30 31
Mail: samarbejde@compute.dtu.dk