Innovationssamarbejde

Innovationssamarbejde

Udvikling af virksomhed og organisation

Hvis behovet for udvikling i jeres virksomhed eller organisation er af mere langsigtet karakter, og hvis ønsket til resultaterne af samarbejdet med DTU på Computerscienceområdet er mere omfattende, anbefaler vi lidt længere forløb, der både kræver lidt større engagement af jeres organisation og giver mere vidtrækkende resultater.

Et større engagement giver f.eks. mulighed for at samarbejde med DTU Dataanalyse om big data løsninger eller ny software og at koble en diplomingeniørpraktikant eller erhvervskandidat, til projektet.

Eksempel på kombination af samarbejdsmuligheder

  1. Start med, at få DTU dataanalyse til at analysere din virksomheds/kommunes/regions aggregerede data fra alle organisationens aktiviteter med henblik på at finde mønstre, der kan bruges til at spare omkostninger, hæve kundetilfredshed etc.
  2. Stil opgaven med at integrere din nye viden i driften og udviklingen af jeres organisation til rådighed for studenterinnovation: Indsend f.eks. en udfordring til Open Innovation X (OI-X) og tag en diplomingeniør i afsluttende praktik med fokus på samme opgave.
  3. Få skræddersyet efteruddannelse af nøglemedarbejdere, som sikrer at organisationen kan arbejde videre med IOT og Big Data i organisationsudvikling – også efter jeres engagement med DTU er ophørt.