Diplomingeniør, IT

Velkommen til Diplom-IT studiets websider.

Her finder du primært information til studerende, som allerede er optaget på diplom-IT studiet, dvs. oplysninger som kan være relevante i forbindelse med gennemførelsen af studiet.

Er du blot nysgerrig, f.eks. fordi du overvejer at søge ind på Diplom-IT studiet, bør du starte på DTU's hovedside www.dtu.dk, hvor du vælger "uddannelse" i den røde bjælke, og herefter klikker på "Diplomingeniør" og på "IT".  Her kan du også finde oplysninger om optagelseskrav og ansøgningning om optagelse på studiet.

Som studerende på DTU forventer vi, at du kender relevante regler, procedurer og tidsfrister, og du vil som oftest selv kunne finde svar på de spørgsmål du måtte have i studiehåndbogen (vælg "Diplomingeniøruddannelsen") eller på portalen (vælg "Infosite for studerende").

Her på diplom-IT studiets "lokale" websider finder du:

Har du stadig spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte studieleder Christian Probst. Se under kontakt.