Sune Lehmann. Foto: Thorkild Amdi Christensen

Ny app skal afdække smittekæder

Professor Sune Lehmann fra DTU Compute er den danske bidragyder til en pan-europæisk app, som kan afhjælpe spredning af smitte med coronavirus.

Software og programmering System- og datasikkerhed Telekommunikation
Fire universiteter går sammen om en ny digital hub, Fra venstre: Helle Zinner Henriksen, CBS, DIGI; Mads Nielsen, DIKU; Philippe Bonnet, ITU; og Jan Madsen, DTU Compute. Foto Kaare Smith.
30 JAN

Universiteter går sammen om en ny digital hub

DTU Skylab Digital bliver et nyt mødested og smeltedigel for digital innovation og startups i hovedstadsregionen.

Innovation og produktudvikling Entreprenørskab Software og programmering It-systemer System- og datasikkerhed Computerberegning Informationsteknologi
Illustration: Dencrypt A/S

Forsvarsministeriet køber DTU-udviklet krypteringsteknologi

DTU spinout virksomheden Dencrypt skal levere krypteringsmoduler til forsvarsministeriets hemmelige kommunikation.

System- og datasikkerhed Telekommunikation Software og programmering
Big data hackathon May 22-23, 2015

Big Data Hackathon maj 2015

Vi gentager succesen fra sidste år og afholder nu endnu en Big Data Hackathon. Denne gang inviterer Microsoft og DTU Compute dig til Big Data Hackathon 22.-23. maj...