Summer School 2019

Kick-off for DHRTCs sommerskole

tirsdag 13 aug 19
|
Mandag den 12. August, ser 28 spændte deltagere fra institutioner verden over frem til en uge hvor de får mulighed for at lære om undergrundens rolle i energiovergang. Sommerskolen finder sted på DTU, og er den anden sommerskole hos DHRTC. 

Dette års sommerskole er officielt skudt i gang. Formålet med sommerskolen er at give deltagerne en bred forståelse af udvalgte emner i metoder inden for energihøstning fra undergrunden og deres udfordringer samt muligheder.

Gæstelektorer fra olie- og gas industrien præsenterer hver sit område og giver deltagerne ny viden, hvilket understreger de mange aspekter af undergrunden. Dette viser også de mange muligheder når man blandt andet studerer geologi.

En af deltagerne, Odilla Vilhena fra Heriot-Watt University, nævner: ”Foreløbig har jeg ret tilfreds med programmet. Forelæsningerne været både relevante og interessante. Jeg er taknemmelig for at få muligheden for at blive undervist af lektorer fra gode institutioner. Jeg vil interesseret i lære mere om energiovergang, da jeg gerne vil arbejde med dette emne i fremtiden, så indtil videre har det været en god og lærerig oplevelse.”

Sommerskolen består af forelæsninger i løbet af ugen og en udflugt til Stevns Klint. Udflugten giver deltagerne mulighed for at få en praktisk tilgang med kalk, og samtidig få en dybere indsigt i aspekterne af dynamisk kalk, bryozokalk sedimentering og reservoiregenskaber. I løbet af ugen vil der være to forelæsninger samt et forskningsseminar pr. dag. Desuden vil deltagerne præsentere deres ideer og modtage feedback fra kompetente lektorer de første dage af sommerskolen.

Følg os på Instagram and LinkedIn for opdateringer om sommerskolen.

 

Billede: Studerende fra hele verden ser frem til en uges læring om undergrundens rolle i energitransitionen.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.