Group photo

En succesfuld Young Researchers' Day

tirsdag 04 jun 19
|

Mere end 90 mennesker deltog i årets Young Researchers’ Day, da det blev afholdt fredag d. 24. maj. Det var tredje gang eventet blev afholdt, hvor de mange deltagere havde mulighed for at netværke og dele viden med deres medforskere. Dagen var en stor succes, og derfor afholdes Young Researchers’ Day igen i 2020, hvor DHRTC endnu engang byder alle unge forskere velkommen.

Young Researchers’ Day 2019 startede med en velkomsttale af Centre Director, Morten Jeppesen, der opfordrede de unge forskere til at samarbejde med hinanden og industrien.

Samarbejde er et nøgleord for Young Researchers’ Day. En af deltagerne, Michael Vigsø fra Aarhus Universitet, understreger, hvordan eventet giver ham mulighed for at møde forskerkollegaer fra hele Danmark. ”Det er interessant, hvor mange forskellige discipliner vi ser inden for DHRTC”, tilføjer Michael.

Som en del af dagen havde hver ung forsker tre minutter til en såkaldt elevator pitch om deres forskning, og to runder med poster sessioner, for at overbevise dommerne om, at de fortjente at blive blandt de fire vindere af Best Poster-konkurrencen. Vinderne endte med at blive Stefanie Lode, GEUS, Tian Wang, DTU, Teresa Regueria, DTU, og Louise Vinther Grøn, AU.

Efter den videnskabelige del af dagen var overstået, fortsatte dagen med latter og spil på DHRTC, før der blev serveret middag og drinks som afslutning. Seniorforsker, Hamid Nick takker sit hold af unge forskere, Mohsen Farhadzadeh, Teeratorn Kadeethum, Aslaug Clemmensen Glad og Stefano Tagliaferri, for det hårde arbejde, de har lagt i at organisere eventet.

I 2020 afholdes Young Researchers’ Day d. 15. Maj på DTU Lyngby campus. Du kan allerede nu tilmelde dig eventet her.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.