Jennifer Strater, MSc-student and Fulbright Scholar from USA

Fulbright Scholar til DTU Compute

tirsdag 28 jun 16
|

Fulbright Scholar Program

Fulbright Scholar Program er sponsoreret af den amerikanske regering og er et flagskib indenfor international videnskabelig udveksling af forskere og studerende. Fulbright Kommissionen uddeler hvert år legater til studerende, forskere og undervisere, der søger akademiske udfordringer. Deltagerne vælges ud fra akademisk merit og lederpotentiale og får under gæsteopholdet i udlandet både mulighed for at forske og undervise.  Læs mere om Fulbright Scholar Program
Fra 1. september 2016 tilknyttes Jennifer Strater, MSc-studerende og Fulbright stipendiat fra USA, forskningssektionen Formal Methods ved DTU Compute.

Sammen med lektor Christian W. Probst skal Jennifer Strater i en periode studere statisk analyse og compilere med fokus på Groovy, et dynamisk programmeringssprog, som Strater bruger i sit nuværende job som softwareingeniør.

Strater er stærkt involveret i arbejdet med at fremme teknologien Groovy og promovering af kvinder indenfor dette område. Hun er medstifter af organisationen Gr8Ladies og har organiseret Gr8Workshops for it-udviklere, som er interesseret i at få et hurtigt overblik eller lynkursus i Groovy-teknologier. Strater holder ofte oplæg ved diverse arrangementer som fx Minnesota Tech Events, Grace Hopper Celebration of Woman in Computing, etc.

Se Jennifer Straters hjemmeside

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.