Girls' Day In Science 2021

DTU inviterer gymnasiepiger indenfor til Girls’ Day In Science på Lyngby og Ballerup Campus onsdag den 6. oktober kl. 9.00-15.00.

Teknologi for mennesker

På DTU arbejder vi sammen på tværs af fagligheder og kulturer for at skabe en bæredygtig fremtid. Vores forskere og studerende beskæftiger sig med mange forskellige fagområder – lige fra byggeri, sundhed og design til miljø, IT og transport. Uanset fagområde er vi på DTU optagede af at udvikle teknologi, der kan forandre verden. Til Girls’ Day in Science inviterer vi unge kvinder indenfor til en inspirerende dag med nogle af kvinderne på DTU. Vi håber, at de unge kvinder vil gå derfra lidt klogere på, hvordan de selv kan være med til at udvikle teknologi, som gør en forskel. 

Eventen finder sted på Lyngby Campus. Læs mere her.

 

Workshop 9/DTU Compute: Løs virkelighedens problemer med matematik og IT

Her kan du lære både at kode og at hacke, og du vil høre om, hvorvidt kunstig intelligens kan hjælpe os med at bruge energi fra elnettet med nul klimapåvirkning. Du kan også møde studerende, der fortæller, hvad der driver dem, og forhåbentlig gør dig klogere på, hvad der driver dig.

Eventen finder sted på Lyngby Campus. Læs mere her.

 

Girls’ Day in Science arrangeres af Tektanken

Det er Danmarks største portal for skole-virksomhedssamarbejde, Tektanken, der arrangerer Girls’ Day in Science. Læs mere om de mange forskellige arrangementer i forb. m. Girls' Day In Science på www.tektanken.dk.

Time

Wed 06 Oct 21
9:00 - 15:00

Organizer

DTU Compute

Where

DTU Lyngby og Ballerup Campus