Photo Colourbox

Forskning og uddannelse er en forudsætning for gevinst af Big Data

tirsdag 16 dec 14
|

Kontakt

Mark Bernhard Riis
Head of Innovation
DTU Compute
45 25 52 22

Effektivitet.dk

Se hele temanummeret i magasinet Effektivitet om "Big Data - en vej til værdiskabelse?"
Alle taler om Big Data og at vi er på vej ind i en ny Big Data-tidsalder, hvor næsten alt i vores hverdag kan måles og vejes, fordi det kan sættes ind på digital formel.

Hvis vi vil kan Big Data forbedre vores livskvalitet, skabe vækst og styrke vores demokrati. Big Data handler om, at vi systematisk indsamler, opbevarer, analyserer og fortolker disse enorme mængder af data for at finde sammenhænge, forstå verden bedre og agere bedre i vores hverdag. Men det kræver, at vi er med til at præge fremtidens Big Data-samfund og det kræver debat, forskning og uddannelse.

Det er indledningen til artiklen "Forskning og uddannelse er en forudsætning for gevinst af Big Data" og den problemstilling som diskuteres i artiklen. Forfatterne er head of Innovation Mark Riis, DTU Compute, institutdirektør Helle Rootzén, DTU Compute, projektleder Mads H. Odgaard, DTU.

Artiklen er udgivet i sidste nummer af magasinet Effektivitet, hvis tema er ”Big Data – en vej til værdiskabelse?”. Læs mere i magasinet - også om andre vinkler på Big Data, fx om hvordan forskellige virksomheder har taget hul på Big Data-anvendelsen.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.