Business Hackathon 2015, winners

DTU-studerende vinder Business Hack

fredag 30 okt 15
|

Kontakt

Mark Bernhard Riis
Head of Innovation
DTU Compute
45 25 52 22

Vinderne

Dommerpanel

  • David Wind, ph.d.-studerende, DTU Compute
  • Peter Trydeman, Business Developer, Founders
  • Carsten Ingerslev, kontorchef, Erhvervsstyrelsen
Hvordan kan man analysere en virksomheds vækstpotentiale ud fra dens netværk? En prototype på et program, der kan svare på det spørgsmål vandt Business Hack 2015.

Mere end 60 it-udviklere, talnørder, revisorer og forretningsudviklere har arbejdet intensivt på at bygge nye løsninger med udgangspunkt i virksomhedsdata. Det skete i forbindelse med hackathonen Business Hack 2015, hvor Erhvervsstyrelsen, FSR – danske revisorer og DTU havde inviteret de mange forskellige fagligheder til at dyste om, hvem der kan levere de mest innovative løsninger med udgangspunkt i fx virksomhedernes regnskaber.

Vinderne blev en gruppen ”Relatio” bestående af blandt andet en studerende fra DTU, bankfolk, en sociolog, en IT-iværksætter og en IT-udvikler. I løbet af hacthonen havde de bygget en løsning, som vurderer en virksomheds vækstpotentiale på baggrund af relationsanalyse af bestyrelses- og direktionsmedlemmer.

Business Hackathon 2015, relatio 

”Medlemmerne i gruppen supplerede hinanden godt, det var en spændende case og fin mulighed for som studerende at samarbejde med folk fra erhvervslivet”, udtaler Mette Gere, UX-designer, studerende ved Digitale medieteknologier på DTU Compute og medlem af vindergruppen.

Gruppen skal mødes igen og diskutere, hvordan prototypen kan udvikles og måske bliver det til en ny startup.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.